Wat hebben glasblazen, orgels en Jazz gemeen?

Het antwoord is eenvoudiger dan het lijkt: ze komen allemaal voor op de pagina Nederlandse Musea. En zij niet alleen; ze worden vergezeld door keramiek, textiel, glas, koper en de Hanzestad Elburg -  voor ieder wat wils dus. Laat je door deze ongewone verzameling inspireren!

December 2018

Nieuwsoverzicht

Kunst Zonder Grenzen, Kunst Zonder Beperkingen

Eind vrijdagmiddag 21 juni vertrek ik voor drie dagen vol inspiratie, plezier, voldoening en kunst richting Landgoed Gaia Yggdrasil in Loon op Zand voor de 8e editie van het zo succesvolle kunstenaarsweekend

Juni 2019

Uitbreiding Beestenboel

De Beestenboel is behoorlijk uitgebreid met Coba Kip en haar zachtere zusje Coby, Bert de Bison, de wel erg oranje Crazy Bird en twee Schattige Schaapjes.

November 2019

Iedereen verdient een engeltje op z'n tijd

Geen kerstboom dit jaar maar een verwoede poging om nieuwe feestelijke decoraties te bedenken terwijl de favorieten van vorig jaar worden herhaald. Aan jullie om te beslissen of de pogingen succesvol genoemd kunnen worden.

December 2019

's Werelds grootste pijporgel, Amish, chocolade, glas, vliegtuigen en meer

Onze rondreis door een achttal staten in Amerika was gewoon fantastisch. Een prachtige afwisseling van interessante bezoeken en ontmoetingen. Reis ons achterna via het verslag.

Januari 2020